Sobre nosaltres
Susagna Galcerà Oliver

Ja fa uns 20 anys que exerceixo com a Treballadora Social, i 10 com a Pèrit Social. Sempre amb inquietuds i ganes de creixement vaig optar per anar ampliant la meva formació, com a Psicòloga i també com a Mediadora Familiar, ja fa més de 8 anys. D'aquí surgeix la consulta MedieM.

Actualment treballo a com a gestora de casos en el Pla de Suport Individualitzat de la Xarxa de Salut Mental de Tarragona, i anteriorment a la Unitat de Rehabilitació Hospitalària de l'Hospital Universitari Institut Pere Mata de Reus. On porto treballant uns 15 anys..

Anteriorment he treballat a Serveis Socials de l'Ajuntament de Reus, al Centre Penitenciari Can Brians com a reinsertora en l'àmbit comunitari, com a coordinadora del Servei d'Atenció a Domicili de FISS, a la Residència d'Avis de la La Selva del Camp, en els barris de Ponent de Tarragona com a treballadora social i mediadora comunitària, entre d'altres llocs.

MedieM és un projecte personal que va iniciar el 2014, apostant per un enfoc i pràxis professional, fruit de la meva trajectòria personal. 

En el centre s'apliquen tècniques recollides en els anys d'experiència laboral i formativa, alimentant-se de diverses fonts, com: la Teràpia de Gestalt, Programació Neuro Llingüística, Teràpia Sistèmica, Comunicació No Violenta, entre d'altres. 

Us convidem a conèixer-nos !!